North Hempstead Elevation Study

A sketch of an elevation study for one of my current projects at the office. This is a study for a portion of the rear elevation of the clubhouse at North Hempstead Country Club in North Hempstead, NY. Trying to blend a new addition Grill Room to the existing architecture of a curved ballroom with a majority of glass. Various black pens with Faber Castell Pitt Art pens in grey on tracing paper.

REAR ELEVATION SHADOWS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s